Onze nieuwe productbrochure is klaar!

Boordevol handige informatie en inspiratie….

Bestel / download 'm hier

Thuis op de boerderij

Weten waar het om gaat, doen waar je voor staat
Bereken nu direct de kosten voor een nieuw dak

Luisteren is ook een vak

Met aandacht voor de klant, komt het beste advies tot stand

Profiteer nu nog van de EIA regeling

Uw pand weer als nieuw na hagelschade?

Wij zijn gespecialiseerd in renovaties en schadeherstel

Profiteer nu nog van de eindejaarskorting

Vinkje  Dak & wandbeplating
Vinkje  Levering & montage
Vinkje  Isolatie
Vinkje  Golfplaten
Vinkje  Asbestsanering
Vinkje  Zonnepanelen erop

Middendorp Montage
Hartelijk welkom op de website van Middendorp Montage uit Kootwijkerbroek. Middendorp Montage is uw totaalleverancier op het gebied van isolatie, dak-, wandbeplating, sandwichpanelen en geïsoleerde daken. Wij verzorgen tevens de complete montage hiervan. Dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Heeft u plannen voor een nieuw dak of wilt u een asbestdak vervangen? Middendorp Montage denkt graag van A tot Z met u mee. Binnen enkele dagen voorzien wij uw stal van een geheel nieuw dak. Zorgvuldig, efficiënt en altijd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij houden we de lijnen kort en de prijs scherp. Dat is ons met de paplepel ingegoten.

Specialist in asbestverwijdering

Verwijderen van asbest vereist een vakkundige en zorgvuldige aanpak. Gelukkig kan het toch snel en voordelig, door onze efficiënte werkwijze en jarenlange ervaring. Middendorp Montage heeft alle kennis in huis en ontzorgt u in het gehele proces, inclusief asbestinventarisatie-rapport.

Nieuws van de boerderij


Subsidiebudget asbestdaken 2016 op!

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) maakt bekend dat de subsidieregeling voor het verwijderen van asbestdaken een groot succes is. Het budget voor 2016 is op, maar er kunnen nog gewoon aanvragen ingediend worden…lees meer

Wilt u onze nieuwe brochure ontvangen?

Wilt u onze nieuwe brochure ontvangen? 40 pagina’s inspiratie en productinformatie! Laat uw gegevens achter en wij sturen u vrijblijvend onze geheel nieuwe brochure per post toe!

* Verplicht veld
Hoe wilt u de brochure ontvangen?

Wij sturen u de brochure zo snel mogelijk toe!