Uw partner voor levering en montage van dak- en gevelbeplating.

Bent u van plan uw huidige stal(len), schuur of loods te laten renoveren? Of bouwt u een volledig nieuwe stal? Wij helpen u graag! 
M.M Montage is al jarenlang de specialist in dak- en gevelbeplating en dakrenovaties (incl. asbestinventarisatie en verwijdering) voor de landbouw sector. 
We denken graag mee, ongeacht of u nu aannemer bent of dat u als landbouwer de nieuwbouw of renovatie van uw stal(len) in eigen beheer uit voert.
 
 
 

In 3 stappen naar nieuwe dak- en wandbeplating voor uw stal.

Onze klanten vertellen

"

Ontzorgd van A tot Z

"Wij wilden de asbest in ons bedrijf verwijderen. M.M montage heeft ons vanaf het eerste moment goed ondersteund en heeft ons ook echt geholpen met het papierwerk. Bovendien werd er een gestroomlijnd plan gemaakt, dat werd gerealiseerd in twee dagen. Het enige waar we ons dienden op toe te leggen was onderdak voor onze 50 paarden verzorgen."

Conny Agterberg, Utrechtse Manege

"

Blij met het licht in de geïsoleerde rijhal

''De nieuwe sandwichpanelen op de rijhal zijn aan de onderkant helemaal wit en dit levert -in combinatie met de 50m lange lichtstraat - over de hele lengte van de nok heel veel licht op. De renovatiewerken moesten om de activiteiten op ons bedrijf heen worden gepland. Dat is prima gelukt, er werd goed rekening gehouden met onze wensen en de verbouwing werd gefaseerd uitgevoerd, zodat wij en de mensen die op het dak werkten weinig last hadden van elkaar.''

Cees Verburg, Stal Stridam

"

Renovatie Manege

"Er werd excellent werk geleverd. Goede kwaliteit, super snelle service en een correcte prijs. Dat is hoe ik het graag zie!"

Nicole Banens

Bekijk onze projecten

  • All
  • Industrie
  • Landbouw
  • Industrie
partner wand en gevelbeplating

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

{$lblDoYouAcceptCookies}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord