Uw partner voor levering en montage van dak- en gevelbeplating.

Bent u van plan uw huidige stal(len), schuur of loods te laten renoveren? Of bouwt u een volledig nieuwe stal? Wij helpen u graag! 
M.M Montage is al jarenlang de specialist in dak- en gevelbeplating en dakrenovaties (incl. asbestinventarisatie en verwijdering) voor de landbouw sector. 
We denken graag mee, ongeacht of u nu aannemer bent of dat u als landbouwer de nieuwbouw of renovatie van uw stal(len) in eigen beheer uit voert.
 
 
 

Bekijk onze projecten

  • All
  • Industrie
  • Landbouw
  • Industrie

In 3 stappen naar nieuwe dak- en wandbeplating voor uw stal.

Onze klanten vertellen

"

Totaal ontzorgd

'M.M Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg

"

Renovatie Manege

"Er werd excellent werk geleverd. Goede kwaliteit, super snelle service en een correcte prijs. Dat is hoe ik het graag zie!"

Nicole Banens

"

Vervanging asbesthoudende daken

"Ik heb geen moment spijt gehad van de samenwerking met van Middendorp. Qua prijs zijn ze zeker niet de duurste en het werk werd heel vlot afgehandeld. Het zijn echt harde werkers, daar hou ik wel van."

Toon Kuipers
 

**

partner wand en gevelbeplating

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

{$lblDoYouAcceptCookies}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord