Klaar voor de toekomst met dakrenovatie

Is het dak van uw stal, schuur of loods slecht of verouderd? Wil u uw asbesthoudend dak vervangen?
Een dakrenovatie is een duurzame investering die ervoor zorgt dat uw gebouw weer jarenlang meegaat.

Niet alleen kan u de staat van uw dak evalueren, maar u kan eveneens kijken naar het verbeteren van de isolatie, temperatuurregeling, ventilatie en de lichtinval. 

Wij adviseren u graag hoe u het maximale kunt halen uit uw investering. Dakrenovaties in de landbouw zijn namelijk al jarenlang onze specialiteit. 

M.M Montage kan u ook helpen met het bouwen van een nieuwbouw stal . Op deze pagina leest u meer over renovaties in de landbouw.
 

 

dakrenovatie

Wat zijn de voordelen van dakrenovatie?

Dakrenovaties zijn al jarenlang een specialiteit van M.M Montage. Zowel voor grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht. Soms zijn er dringende redenen om uw dak te laten renoveren, bijvoorbeeld slijtage, veroudering of asbestsanering. Daarnaast kan u ook structureel kiezen voor een renovatie: 

  • Verbetering en vernieuwing van de uitstraling van uw gebouw
  • Verbetering van het stalklimaat
  • Kostenbesparingen en waardevermeerdering, bijvoorbeeld door te kiezen voor duurzame oplossingen

Kortom, er zijn veel goede redenen om te kiezen voor renovatie van uw dak. We lichten de voordelen van dakrenovatie en onze werkwijze hieronder uitgebreider toe.

strakke uitstraling door dakrenovatie

Strakke uitstraling na dakrenovatie

Een dakrenovatie heeft vrijwel altijd een positief effect op de uitstraling van uw stal, loods of schuur. Een dak renoveren biedt veel mogelijkheden: U kunt ervoor kiezen om in de oorspronkelijke bouwstijl van uw stal, loods of schuur te blijven, maar u kunt ook voor iets totaal anders kiezen.

Welke keuzes u ook maakt, van vernieuwing knapt een stal, loods of schuur meestal aanzienlijk op. De eerste indruk van uw bedrijf op voorbijgangers, klanten en bezoekers verbetert en daarnaast stijgen gebouwen door vernieuwing vaak in waarde.

Dak renoveren voor uw vee

Beter stalklimaat

Dakrenovatie biedt veel mogelijkheden tot verbetering van het stal-klimaat. Door goede isolatie en verbetering van de lichtval is het bijvoorbeeld mogelijk het algehele klimaat in de stal aanzienlijk te optimaliseren.

Een investering in een beter stal-klimaat levert niet alleen een prettigere werkomgeving op voor mens en dier, maar verdient zich ook al snel terug. Verbetering van de lichtinval kan bijvoorbeeld bijdragen aan stijging van de productie. Daarbij heeft u lagere energiekosten, door meer natuurlijk daglicht. Lichtinval is vaak uitstekend te combineren met ventilatie.

Wij kunnen uiteenlopende ventilatieoplossingen voor u realiseren. Door ventilatie blijft de lucht in uw stal, loods of schuur frisser en droger en dat beperkt onder andere bacteriegroei.

 

Duurzame oplossingen

Het renoveren van daken biedt een mooie gelegenheid om te kijken naar duurzame oplossingen. Verbetering van isolatie, temperatuurregeling, ventilatie, lichtinval en zonnepanelen kunnen allemaal meegenomen worden in uw dakrenovatieproject.

Bij duurzame oplossingen gaan milieuvriendelijkheid en dierenwelzijn vaak samen met efficiëntie en kostenbesparingen. Zo dragen ventilatie en lichtinval bij aan meer productiviteit en draagt isolatie bij aan een lagere energierekening.
 

Totaalpakket dakrenovatie en zonnepanelen

Op steeds meer schuren, loodsen en stallen zie je tegenwoordig zonnepanelen. Een dakrenovatie biedt een mooie gelegenheid om zonnepanelen te plaatsen. Een gerenoveerd dak met zonnepanelen is een mooie duurzame investering voor de toekomst. M.M Montage biedt voor de combinatie van renovatie en installatie van zonnepanelen een totaalpakket aan.

Voor de installatie van zonnepanelen werken we samen met vaste, professionele partners. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z goed geregeld wordt. U bespaart er ook nog eens kosten mee.  Door onze korte lijnen kunt u erop vertrouwen dat u altijd weet waar u aan toe bent.

In de landbouwsector stelt men vaak hogere eisen aan zonnepanelen dan gemiddeld. De panelen moeten namelijk bestand zijn tegen invloeden van onder andere stof, zand en vocht. Wij werken dan ook samen met partners die veel ervaring hebben in de landbouwsector. De zonnepanelen waar zij mee werken zijn van hoge kwaliteit met solide garanties.

Hoe gaat een dakrenovatie in zijn werk?

Dakrenovatie van stallen, schuren en loodsen is een van onze specialisaties. We pakken het efficiënt en stap voor stap aan. Na uw aanvraag komen wij bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. We bespreken met u wat uw specifieke wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en uitdagingen.

Bij dakrenovatie valt er heel wat te kiezen. Welk materiaal gebruiken we, wat wordt de afwerking, komen er in het dak oplossingen voor lichtinval, isolatie of ventilatie en nog veel meer. Daarbij kunnen wij u dankzij onze kennis en ervaring altijd helpen met adviezen op maat.

Nadat alle veiligheidsmaatregelen en andere voorbereidingen zijn getroffen, gaan onze medewerkers aan de slag. Al het benodigde materieel hebben wij in eigen beheer, zodat wij efficiënt, vakkundig en snel onze werken kunnen uitvoeren. Ons uitgangspunt is altijd dat uw werk zoveel mogelijk door moet kunnen gaan en dat uw gewassen of vee zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de dakrenovatie.

undefined

Middendorp Montage: renovatie specialist in heel Nederland

Door onze centrale ligging in Kootwijkerbroek (Gelderland) en subvestiging in Drachten (Friesland) is afstand geen probleem. Wij werken zo vakkundig en efficiënt mogelijk. Het werk op de boederij moet zo veel mogelijk door kunnen gaan. 

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwich panelen, golfplaten, stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

Onze klanten vertellen

"

Totaal ontzorgd

'M.M Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg

"

Blij met het licht in de geïsoleerde rijhal

''De nieuwe sandwichpanelen op de rijhal zijn aan de onderkant helemaal wit en dit levert -in combinatie met de 50m lange lichtstraat - over de hele lengte van de nok heel veel licht op. De renovatiewerken moesten om de activiteiten op ons bedrijf heen worden gepland. Dat is prima gelukt, er werd goed rekening gehouden met onze wensen en de verbouwing werd gefaseerd uitgevoerd, zodat wij en de mensen die op het dak werkten weinig last hadden van elkaar.''

Cees Verburg, Stal Stridam

"

Renovatie Manege

"Er werd excellent werk geleverd. Goede kwaliteit, super snelle service en een correcte prijs. Dat is hoe ik het graag zie!"

Nicole Banens

{$lblDoYouAcceptCookies}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord