Vacatures - Kom jij ons team versterken?

Ga jij bij ons aan de slag? 

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega's!

Wij zijn M.M Montage. Een jong, groeiend bedrijf met een no-nosense mentaliteit. Samen met een team van gedreven collega's zoeken we telkens naar de beste oplossingen voor uw dak en gevel. Snelle feedback, een informele sfeer en betrokkenheid, zijn waarden die voor ons van belang zijn. Bovendien bieden we je de ruimte om jezelf echt te ontwikkelen. Heb jij ambitie en wil je groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Sta jìj met beide voeten op de grond, maar heb je tegelijkertijd geen angst om te klimmen? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking bij een tas kofffie. 

 

 

 

 

 

 

undefined

Een dagje meelopen vooraleer je aan je stage begint?

Eerst een dagje meelopen? 

Het is belangrijk dat je stage gaat lopen bij een bedrijf dat goed bij je past. Je zult er immers veel uren doorbrengen en ervaringen op gaan doen die je in je verdere loopbaan zult gebruiken. Om goed in te kunnen schatten of een stage bij M.M Montage echt bij je past, ograniseren wij meeloop dagen. Op die manier kun je kennismaken met ons team, de werken die we uitvoeren en de machines. De meeloop dagen zijn geheel vrijblijvend en er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. 

Voor meer informatie over de meeloop dagen kan je een mailtje sturen naar info@mm-montage.be.


 

 

Bij ons aan de slag!

Wij zijn M.M Montage. Een jong, ambitieus bedrijf met no-nosense attitude. Samen met een team van gedreven collega's werken we nauw samen om de beste dak oplossingen aan te bieden en de mooiste projecten te realiseren. Snelle feedback, een informele sfeer en een sterke betrokkenheid zijn waarden die voor ons van belang zijn. Daarom krijgt iedereen bij ons ook ruimschoots de kans om zichzelf te ontwikkelen. 

Bij M.M Montage zijn we harde werkers, maar we zijn ook altijd klaar voor wat fun. Werken bij ons brengt je daarom naast veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, ook een hecht en betrokkken team.

 

 

{$lblDoYouAcceptCookies}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord