Kunnen wij u van dienst zijn bij de asbestsanering en renovatie van uw bedrijfspand?

Asbest op het dak van uw bedrijf is vervelend. Misschien heeft u wel eens nagedacht over een nieuw dak met eventueel zonnepanelen, maar heeft u geen idee waar te beginnen. Bij het saneren van asbest komt veel werk kijken. Middendorp Montage saneert uw asbest en levert advies bij het plaatsen van een nieuw dak op uw bedrijfspand.Bekijk hieronder onze brochure en prijzen: Productbrochure.

Hieronder leest u hoe asbestsanering in zijn werk gaat.

 

 

Asbestsanering van uw bedrijfspand

In 4 stappen een asbestvrij bedrijf

In 4 stappen regelen wij de asbestsanering van uw bedrijfspand. Deze vindt u op de algemene pagina: asbestsanering. In het kort gaat het om de volgende stappen:

1. Asbestinventarisatie en slopen: het regelen van een sloopvergunning.
2. Een schone omgeving rondom uw stal.
3. Asbestsanering en afvoerkosten.
4. Montage van een nieuw dak met eventueel advies.

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Middendorp montage is uw partner in asbestsanering voor de utiliteitsbouw. Wij opereren volledig zelfstandig van advies in het plaatsen van een nieuw dak tot sanering van asbest. Wij beschikken over een eigen machinepark en staan open voor samenwerking!

Meer informatie voor aannemers!

 

 

 

Bekijk onze projecten

  • Alles
  • Utiliteit
  • Agrarisch

Goed om te weten:

Landelijk verbod op asbest

Het verbod op asbesthoudende daken is opgeschort naar een latere termijn. Het verbod gaat wel door, maar het is nog onbekend wanneer en in welke vorm. Lees hier het laatste nieuws over de laatste ontwikkelingen omtrent het verbod op asbest.


Verzekeraars

Opstallen met een asbestdak worden niet meer goed verzekerd. Bijna alle verzekeraars hebben de laatste jaren de voorwaarden aangepast.  

Energie investeringsaftrek

Ondernemers die besluiten gelijktijdig met de asbestsanering de isolatiewaarde van hun bedrijfsgebouw te verbeteren met een R-waarde van minimaal 2, hebben eveneens de mogelijkheid om van de Energie-investeringsaftrek gebruik te maken. Zij kunnen in aanmerking komen voor 45 procent aanvullende fiscale aftrek over de investering in de isolatie.


Schadelijkheid van asbest

Zolang platen op het dak liggen en niet beschadigen kan asbest eigenlijk niet zoveel kwaad.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord