Nieuwe video renovatieproject

De renovatie van een stal is een flinke investering en er moeten veel verschillende keuzes worden gemaakt. Keuzes in materiaal, afwerking en lucht- en ventilatieoplossingen. Om dit goed in kaart te brengen hebben we er een video over gemaakt, waarin al deze aspecten van een renovatie worden doorlopen.

In de video gaat onze verkoper Bart-Jan langs bij koeienboer Gert-Jan in Zeewolde. De schuur van Gert-jan heeft asbesthoudende platen op het dak, welke eerst moeten worden verwijderd. Aan de keukentafel worden de procedures en de planning door genomen. Enkele vragen die regelmatig worden gesteld zijn 'hoelang gaat de renovatie in beslag nemen?' en 'kan mijn vee tijdens de sanering in de schuur blijven?'. Ook technische oplossigen zoals lichtnokken en ventilatie oplossingen worden met behulp van tekeningen besproken. 

Na een goed overleg kan de sanering van start. In alle gevallen proberen wij dit zo efficiënt mogelijk te doen, zodat het werk op de boerderij er zo min mogelijk hinder van ondervindt. In de video wordt uitgelegd hoe de schuur per kant wordt gesaneerd, zodat de koeien binnen kunnen blijven. Na de vrijgave kan er worden begonnen met het plaatsen van de sandwichpanelen. 

Wilt u meer informatie over hoe een renovatie precies in zijn werk gaat? 

Bekijk onderstaand video:

 

 

Geschreven door Fleur de Roij op