Nieuwe uitstraling schuur VeendamIn Veendam hebben we bij een van de schuren ca. 693 m asbest golfplaten van het dak en de gevels gesaneerd. Bij de andere schuur van plus minus 571 m² was geen sprake van asbest, maar vanwege de slechte conditie van de platen werden ook deze verwijderd. 

Na het saneren hebben we op de daken een sandwich dak paneel geplaatst (Falk, 1100 TR van 40 mm dik met een isolatie waarde van 2.07 RC ), met in één schuur een aantal licht cassettes. De gevels hebben we voorzien van een sandwich gevelpaneel Falk type: 1060-WB, kern: 60 mm. PIR-vulling, rc-waarde: 2,61

Daarnaast is er een nieuwe kilgoot gemaakt tussen de beide schuren en werd er aan de tuinzijde een nieuwe getrokken aluminium dakgoot gemonteerd. Ook hebben we hier vijf Hörmann sectionaaldeuren geplaatst. Alle vijf de deuren zijn voorzien van een glassectie en elektrische bediening.

Al met al een mooie renovatie, waarbij deze schuur naast een nieuwe uitstraling ook veel aan duurzaamheid en functionaliteit heeft gewonnen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schuur? Meer informatie kunt u onder andere vinden op de pagina Renovatie dak- en wandbeplating of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Heeft u ook een project?

Neem contact op!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord