Wij zijn specialist in het verwijderen van asbest van staldaken, schuren of loodsen.

Wilt het asbest van uw stal, schuur of loods laten verwijderen dan wel saneren? Of is het echt tijd voor een nieuw dak, maar hebt u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Het verwijderen van asbest is een secure klus. Middendorp Montage adviseert en helpt u bij het saneren van asbest en het plaatsen van een nieuw dak. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan zonnepanelen en daarbijbehorende subsidie? Bekijk hier onze brochure en prijzen: Productbrochure.

Hieronder leest u hoe asbestsanering in zijn werk gaat.

 

 

Agrarische opstal asbestinventarisatie en slopen

In 4 stappen een asbestvrije stal

In 4 stappen regelen wij de asbestsanering van uw opstal. Deze vindt u op de algemene pagina: asbestsanering. In het kort gaat het om de volgende stappen:
1. Asbestinventarisatie en slopen: het regelen van een sloopvergunning.
2. Een schone omgeving rondom uw stal.
3. Asbestsanering en afvoerkosten.
4. Montage van een nieuw dak met eventueel advies.

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u op zoek naar een partner in asbestsanering? Bij Middendorp Montage bent u aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis zelf in huis. Van advies en regeling van een sloopvergunning tot het saneren van stallen met asbest en montage van een nieuw dak. 

Meer informatie voor aannemers.

 

 

 

Bekijk onze projecten

  • Alles
  • Utiliteit
  • Agrarisch

Goed om te weten:

Landelijk verbod op asbest

Het verbod op asbesthoudende daken is opgeschort naar een latere termijn. Het verbod gaat wel door, maar het is nog onbekend wanneer en in welke vorm. Lees hier het laatste nieuws over de laatste ontwikkelingen omtrent het verbod op asbest.


Verzekeraars

Opstallen met een asbestdak worden niet meer goed verzekerd. Bijna alle verzekeraars hebben de laatste jaren de voorwaarden aangepast.  

 

Energie investeringsaftrek

Ondernemers die besluiten gelijktijdig met de asbestsanering de isolatiewaarde van hun bedrijfsgebouw te verbeteren met een R-waarde van minimaal 2, hebben eveneens de mogelijkheid om van de Energie-investeringsaftrek gebruik te maken. Zij kunnen in aanmerking komen voor 45 procent aanvullende fiscale aftrek over de investering in de isolatie.


Schadelijkheid van asbest

Zolang platen op het dak liggen en niet beschadigen kan asbest eigenlijk niet zoveel kwaad.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord