Klaar voor de toekomst

De vraag naar duurzaam opgewekte energie neemt toe. Op steeds meer agrarische panden en bedrijfspanden worden daarom zonnepanelen geplaatst. Als specialist in dak- en gevelsystemen denken we ook hierin graag met u mee. Een nieuw dak met zonnepanelen is een duurzame investering voor de toekomst! Als u zonnepanelen overweegt op uw nieuwe dak, is het verstandig de werkzaamheden te combineren.

Voor het plaatsen van zonnepanelen werken we samen met vaste partners. Door onze kennis en kunde te combineren zorgen we voor een optimaal eindresultaat. We zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor de werkzaamheden vlot verlopen.

 

Zonnepanelen op het dak

Eisen voor dak met zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen op uw (nieuwe) dak? Hieraan zijn een aantal eisen verbonden. Voor sandwichpanelen geldt een staaldikte van minimaal 0.5 mm. Bij golfplaten is het belangrijk dat deze niet te oud zijn. Het is niet verantwoord als de levensduur van het zonnepaneel langer is dan de levensduur van het dak. Twijfelt u of uw (nieuwe) dak aan deze eisen voldoet? Wij kijken graag met u mee.

Zonnepanelen van kwaliteit

Topkwaliteit zonnepanelen

Onze vaste partners hebben veel ervaring in de agrarische- en utiliteitssector. Zij leveren zonnepanelen die bestand zijn tegen alle omstandigheden op de boerderij, zoals ammoniak, stof, zand en vocht. We leveren uitsluitend panelen van fabrikanten die behoren tot de zogenaamde Tier 1 categorie. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

  • Uitstekende kwaliteit
  • De langste levensduur
  • De laatste degradatie
  • De beste garantieregelingen

De zonnepanelen-expert komt altijd zelf bij u langs voor een passend advies. Hierdoor houden we de lijnen kort en zorgen we dat alles gewoon goed geregeld wordt.

zonnepanelen accu

Accupakket bij uw zonnepanelen

De vraag naar duurzaam opgewekte energie neemt toe. Daarom wordt ook de opslag van energie steeds belangrijker. Als totaalleverancier denken wij ook hierin graag met u mee. Naast het verzorgen van uw asbestsanering, dakrenovatie of het plaatsen van zonnepanelen, kunnen we u ook voorzien van een professioneel accupakket voor uw zonnepanelen. Het slimme systeem kiest elke dag voor de door u opgegeven wensen van inkoop, opslag en eventueel verkoop of peakshaving van uw stroom. Lees hier meer over een accupakket voor uw zonnepanelen.

Kosten besparing

Kostenbesparing

Door onze kennis en kunde te combineren zorgen we voor een optimaal resultaat én bespaart u kosten. Wanneer de mogelijkheden er zijn, proberen we de werkzaamheden op elkaar aan te laten sluiten. Het is bijvoorbeeld vaak mogelijk om veiligheidsvoorzieningen te combineren. Tijdens het vervangen van de dakbeplating en het monteren van de zonnepanelen, hoeven we dan maar eenmalig valbeveiliging te plaatsen.

subsidie zonnepanelen dak

Subsidies

Veel van onze klanten kunnen met de subsidies voor zonnepanelen de kosten van een (asbest)renovatie grotendeels financieren. Een bekende subsidieregeling is de SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie). Deze bestaat uit een vergoeding per opgewekte eenheid (kWh) elektriciteit. Een andere regeling is de EIA (Energie Investerings Aftrek). Uiteraard denken onze verkoopadviseurs ook hierin met u mee.