Samenwerking biedt voordelen

Op steeds meer agrarische opstallen en bedrijfspanden worden zonnepanelen geplaatst in combinatie met nieuwbouw of dakrenovatie. Een nieuw dak met zonnepanelen vormen samen een duurzame investering voor de toekomst. Als totaalleverancier bieden wij u daarom ook een totaalpakket aan.

Voor zonnepanelen werken we samen met onze vaste partners. Door kennis en kunde te combineren wordt het eindresultaat beter.  Ook is het is praktisch en kan het kostenbesparend zijn. De zonnepanelen expert komt altijd zelf bij u langs voor het juiste advies. Door de korte lijnen kunt u erop vertrouwen dat alles van A tot Z goed geregeld wordt. De meeste van onze klanten vinden het prettig dat partijen elkaar kennen en op elkaar ingespeeld zijn.
 

Zonnepanelen op het dak

Eisen voor dak met zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen op uw (nieuwe) dak gaan plaatsen? Dit vereist bij sandwichpanelen een staaldikte van minimaal 0,50 mm en ingeval van golfplaten is het van belang dat deze niet te oud zijn. Het is niet verantwoord als de levensduur van het zonnepaneel langer is dan het oude dak. Twijfelt u over het feit of uw (nieuwe) dak voldoet aan de eisen? Wij adviseren u graag wat voor u de beste dakoplossing is.

Zonnepanelen van kwaliteit

Kwaliteit zonnepanelen

Als agrariër wenst u hoogwaardig kwaliteit zonnepanelen die bestand zijn tegen alle omstandigheden op de boerderij, zoals ammoniak, stof, zand en vocht. Één van onze vaste partners is Zonnepanelen op het Dak uit Barneveld, een ervaren expert in de agrarische sector, maar ook utiliteit. Zij werken uitsluitend met Canadian Solar. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en solide garanties (25 jaar en herverzekerd bij verzekeringsmaatschappijen.) 

Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen op het dak aan het woord over onze samenwerking:

Theo Hartgers (mede-eigenaar): ‘’ Wij werken vanaf 2011 samen met Middendorp Montage. Middendorp Montage is een ervaren partij als het gaat om dak- en wandbeplating. Ze werken snel en praktisch. Het is prettig voor de boer als je waar mogelijk samen kunt werken in zowel advies als in de praktische uitvoering van de werkzaamheden. Nieuwe zonnepanelen in combinatie met een nieuw dak komt heel veel voor. Zonnepanelen hebben een lange levensduur, daarom wordt vaak overwogen om het hele dak te vervangen om te voorkomen dat het dak zelf sneller verouderd is dan de panelen’’  

Kosten besparing

Kosten besparing

Door samen te werken kan er op kosten worden bespaard. Wanneer de mogelijkheden er zijn, proberen we werkzaamheden op elkaar aan te laten sluiten. Op die manier zullen de werkzaamheden op de boerderij zo min mogelijk hinder ondervinden. Het is bijvoorbeeld vaak mogelijk om veiligheidsvoorzieningen te combineren; tijdens het vervangen van dakbeplating en bevestiging van zonnepanelen hoeven dan maar éénmalig netten en randbeveiliging te worden geplaatst. 

SDE subsidie asbest

SDE-subsidie

Bij grotere daken is SDE+ subsidie relevant. Totaaladvies en overzicht met betrekking tot kosten geeft duidelijkheid, zoals met met betrekking tot het aanvragen subsidies. Zo kan bijvoorbeeld gekeken worden in hoeverre met de SDE+ subsidie ook (een deel van) het nieuwe dak gefinancierd kan worden.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord