Uw totaalleverancier voor dak- en wandbeplating

Gaat u een nieuwe stal, schuur of loods bouwen? Middendorp Montage helpt u graag. Dak- en wandbeplating is al jarenlang onze specialiteit. Wij realiseren zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten in de agrarische sector. Hierbij denken we ook graag met u mee als het gaat om ventilatie- of daglichtoplossingen. 

Het bouwen van een stal, schuur of loods is een grote investering. Hier wilt u natuurlijk een optimaal resultaat uit halen. Dit realiseren we samen, aan de hand van uw wensen.

 

Golfplaten of sandwichpanelen op uw dak?

Gaat u gebruik maken van golfplaten of sandwichpanelen? In dit filmpje vertellen we u wat de verschillen zijn en welke van de twee het beste bij uw project past. 

  • Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd hoeven te worden. Of bij panden die na-geïsoleerd worden, in verband met de luchtgeleiding.
  • Sandwichpanelen zijn vooraf geïsoleerd. Daardoor kunt u een zeer hoge isolatiewaarde behalen en besparen op de bouwtijd.
Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak-, wand- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwichpanelen, golfplaten, stalventilatie- en daglichtoplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers >

Direct contact Henk of Tom

Direct persoonlijk contact?

Neem contact op met Henk of Tom!