Uw totaalleverancier voor dak- en wandbeplating

Gaat u een nieuwe stal, schuur of loods bouwen? Middendorp Montage helpt u graag. Dak- en wandbeplating is al jarenlang onze specialiteit. Wij realiseren zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten in de agrarische sector. Hierbij denken we ook graag met u mee als het gaat om ventilatie- of daglichtoplossingen. 

Het bouwen van een stal, schuur of loods is een grote investering. Hier wilt u natuurlijk een optimaal resultaat uit halen. Dit realiseren we samen, aan de hand van uw wensen.

 

Golfplaten of sandwichpanelen op uw dak?

Gaat u gebruik maken van golfplaten of sandwichpanelen? In dit filmpje vertellen we u wat de verschillen zijn en welke van de twee het beste bij uw project past. 

  • Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd hoeven te worden. Of bij panden die na-geïsoleerd worden, in verband met de luchtgeleiding.
  • Sandwichpanelen zijn vooraf geïsoleerd. Daardoor kunt u een zeer hoge isolatiewaarde behalen en besparen op de bouwtijd.
Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak-, wand- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwichpanelen, golfplaten, stalventilatie- en daglichtoplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers >

Direct contact Henk of Tom

Direct persoonlijk contact?

Neem contact op met Henk of Tom!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord