Uw totaalleverancier voor dak- en wandbeplating

Bouwt u een nieuwe stal of loods? Dak- en wandbeplating is al jarenlang onze specialiteit, zowel voor grote als kleine nieuwbouwprojecten in de agrarische sector. Daarnaast realiseren wij daarmee samenhangende zaken zoals bijvoorbeeld stalventilatie en daglicht oplossingen.

U wilt graag het maximale uit uw investering, en dat realiseren we aan de hand van uw wensen.

 

 

Golfplaten of sandwich panelen op uw dak?

Weet u het verschil tussen golfplaten en sandwich panelen? In dit filmpje vertellen we u welke van de twee het beste bij uw project past. Hieronder vindt u alvast een overzicht:

1. Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd hoeven te worden, of die na-geïsoleerd worden, in verband met luchtgeleiding.
2. Met sandwich panelen kan je alles in één keer isoleren en tegelijkertijd hogere rc waardes behalen. Dit bespaart o.a. op de bouwtijd.

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord