Uw partner voor dak- en gevelbeplating

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. U wilt natuurlijk dat dit er netjes bij staat. Dat begrijpen wij als geen ander. Strakke, kwalitatieve beplating is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijfspand. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industriële bouw, zijn wij gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating. We gebruiken onder andere sandwichpanelen en golfplaten van topkwaliteit. Wij hebben alles in eigen beheer, van ontwerp en tekening tot advies en montage.


Wilt u een bestaand bedrijfspand renoveren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over renovatie en verduurzaming van uw bedrijfspand.

 

Golfplaten of sandwichpanelen?

Gaat u een nieuw bedrijfspand bouwen? Dan kunt u gebruik maken van golfplaten of sandwichpanelen? In dit filmpje vertellen we u wat de verschillen zijn en welke van de twee het beste bij uw project past.

  • Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd hoeven te worden. Of bij panden die na-geïsoleerd worden, in verband met de luchtgeleiding.
  • Sandwichpanelen zijn vooraf geïsoleerd. Daardoor kunt u een zeer hoge isolatiewaarde behalen en besparen op de bouwtijd.
onderaannemer industrie bouw

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak-, wand- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwichpanelen en golfplaten. Onze vakmensen zorgen voor een strak eindresultaat, daar kunt u van op aan.

Meer informatie voor aannemers >

bedrijfshal

Meer informatie

Gaat u een nieuw bedrijfspand bouwen? Dan moeten er veel keuzes gemaakt worden. Via onderstaande links geven wij u alvast een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact Henk of Tom

Direct persoonlijk contact?

Neem contact op met Henk of Tom!