Uw partner voor de dak- en gevelbeplating van uw nieuwe bedrijfspand.

Strakke kwalitatieve beplating bepaalt de uitstraling van uw bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in de industrie zijn wij gespecialiseerd in dak en gevelbeplating met onder andere sandwichpanelen en golfplaten. Wij hebben alles in eigen beheer, van ontwerp en tekening tot advies over het juiste dak. 

Samen tillen we uw bedrijfspand naar een hoger niveau!

 

Golfplaten of sandwich panelen op uw dak?

Weet u het verschil tussen golfplaten en sandwich panelen? In dit filmpje vertellen we u welke van de twee het beste bij uw project past. Hieronder vindt u alvast een overzicht:

1. Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen en loodsen die niet geïsoleerd hoeven te worden, of die na-geïsoleerd worden, in verband met luchtgeleiding.
2. Met sandwich panelen kan je alles in één keer isoleren en tegelijkertijd hogere rc waardes behalen. Dit bespaart o.a. op de bouwtijd.

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten, stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord