Uw eigen energie opslaan met een slim accusysteem

De vraag naar duurzaam opgewekte energie neemt toe. Daarom wordt de opslag van energie steeds belangrijker.

Als totaalleverancier denkt Middendorp Montage hierin graag met u mee.

 

zonnepanelen staldak

Voordelen van eigen energie-opslag

Het opslaan van uw energie biedt een aantal grote voordelen voor het energiesysteem. Wanneer er meer energie wordt geproduceerd dan nodig is (bijvoorbeeld wind- of zonne-energie), kunt u dit opslaan voor periodes dat de productie lager is. Het opslaan van energie zorgt dus voor een strategische voorraad. Hierdoor bent u minder afhankelijk van externe leveranciers en bespaart u kosten. Bovendien ontlast u door uw energie op te slaan het elektriciteitsnet. De opgewekte energie hoeft dan namelijk niet in één keer het net op.

 

 

Blauhoff accupakket

Bij Middendorp Montage ontzorgen we u graag van A tot Z. Naast het verzorgen van uw asbestsanering, dakrenovatie of het plaatsen van zonnepanelen, denken we ook met u mee over de opslag van uw energie. We kunnen u sinds kort namelijk ook voorzien van een professioneel Blauhoff accupakket voor uw zonnepanelen.

In deze video maakt u kennis met dit innovatieve product:

undefined

Slim accusysteem

Het slimme systeem in de accu wordt aangesloten op uw internet. De accu zal daardoor elke dag kiezen voor de door u opgegeven wensen van inkoop, opslag en eventueel verkoop of peakshaving van uw stroom. De batterijen gebruiken het veiligste en meest gebruikte materiaal en hebben alle grote brandveiligheids certificaten.