Veiligheid op de bouwplaats

Veiligheid op de bouwplaats gaat boven alles. In deze video vertellen we u welke maatregelen wij treffen om er voor te zorgen dat ons personeel veilig zijn werk kan doen.

1. We brengen netten onder het dak aan. Mochten medewerkers van het dak af vallen, dan worden zij opgevangen.
2. Aan de randen maken wij randbeveiliging. Mochten er medewerkers van de rand afglijden, dan vallen zij in de randbeveiliging.
3. Al onze medewerkers gebruiken de noodzakelijke PBM zoals: gehoorbescherming en veiligheidsschoenen en alles wat nodig is om hun werk veilig uit te voeren.

 

Middendorp Montage erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Middendorp Montage is sinds 2017 een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat leerlingen bij ons terecht kunnen voor het praktijkdeel van hun opleiding. Wij zijn erkend voor diverse opleidingen: van monteur metalen daken en gevels, timmerman en bedrijfsadministrateur tot aan werkvoorbereider gespecialiseerde aannemerij.

VCA certificaat Middendorp Montage

VCA gecertificeerd

Middendorp Montage is als bedrijf VCA-gecertificeerd. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Dat houdt in dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA-diploma. In onze werkvoorbereiding, uitvoering en interne evaluaties staat veiligheid centraal. Tevens wordt al het materieel/wagenpark regelmatig gekeurd en onderhouden om aan de veiligheidseisen te voldoen.

 

Middendorp Montage is daarnaast lid van de Koninklijke metaalunie en hanteert haar voorwaarden richting klanten. Deze sturen we vaak mee met de opdrachtbevestiging. De voorwaarden van Koninklijke metaalunie kunt u hieronder downloaden.


Voorwaarden Koninklijke metaalunie