Wij verzorgen graag de dak- en/of gevelrenovatie van uw bedrijfspand.

Middendorp Montage is gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties. In heel Nederland renoveren wij gebouwen. Van een kleine loods tot aan supermarkt en van politiebureau tot aan een grote staalfabriek. Heeft uw pand of bedrijfsgebouw een opknapbeurt nodig? Met een renovatie van uw gevel en eventueel dak ziet alles er weer als nieuw uit.  

In het geval van een renovatieproject denken wij graag met u mee en adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende type dak- en wandbeplatingen. Dit laatste is onder andere van belang omdat er veel verschillen zijn tussen de type panelen, golfplaten, kleuren en de wijze van afwerking. 

Wij realiseren uw renovatieproject, indien gewenst, vanaf de tekening (met een 3D-ontwerp) tot aan de montage van de nieuwe dak- en of gevelpanelen.  

 

Afwerkmogelijkheden voor uw dak

Wat betreft de afwerking van uw dak, zijn er tal van mogelijkheden. Belangrijk is om op het volgende te letten:
1. U hebt de keuze tussen een golfplaten of sandwich panelen dak.
2. Bij sandwichpanelen wordt er eigenlijk altijd afgewerkt met een stalen, gezette windveer, verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Een golfplaten dak kan echter ook met stalen windveren of stalen nokken. Hier is het belangrijk dat u van tevoren goed overlegt met de verkoper over uw wensen in de afwerking van uw dak.

 

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers.

 

 

Enkele redenen om te kiezen voor dak- en gevelrenovatie voor een pand of hal

Strakke uitstraling

De nieuwe dak- en gevelbeplating geeft uw pand of hal weer een nieuw gezicht.

Duurzaamheid

Door het toepassen van dak- en gevelbeplating wordt de isolatiewaarde normaliter aanzienlijk verhoogd en het zorgt daarmee voor een duurzaam of zelfs energieneutraal pand.

Goede investering

Een renovatie verhoogt de marktwaarde van uw pand of hal aanzienlijk en het is daarmee vaak een goede investering.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord