Klaar voor de toekomst na een dak- of gevelrenovatie

Middendorp Montage is gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties. Door heel Nederland renoveren wij een grote diversiteit aan gebouwen. Van een kleine loods tot aan supermarkt en van een politiebureau tot aan een staalfabriek. Heeft uw pand of bedrijfsgebouw een opknapbeurt nodig? Met een renovatie van uw gevel en/of dak ziet uw pand er weer als nieuw uit en kan het weer jaren mee!

Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en soorten dak- en wandbeplatingen. Goed advies vinden wij belangrijk, omdat er veel verschillen zijn tussen de soorten panelen of golfplaten en de wijze van afwerking. Wij realiseren uw renovatieproject vanaf de tekening (met 3D-ontwerp) tot aan de montage en afwerking van de nieuwe dak- en/of gevelpanelen.  
 

Samen tillen we uw bedrijfspand naar een hoger niveau!

 

Afwerkmogelijkheden voor uw dak

Voor de afwerking van uw dak zijn tal van mogelijkheden. Wat er mogelijk is, hangt af van het type dak waar u voor kiest: golfplaten of sandwichpanelen.

  • Bij sandwichpanelen wordt er eigenlijk altijd afgewerkt met een stalen, gezette windveer, verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.
  • Een golfplaten dak kan met stalen windveren en stalen nokken afgewerkt worden.

In beide gevallen is het belangrijk om vooraf met uw adviseur te bespreken wat uw wensen zijn.

 

asbest renovatie

Is er sprake van asbest in uw bedrijfspand?

Vanuit Middendorp Montage kunnen wij ook eventuele asbestsanering voor u verzorgen. Hiervoor werken wij samen met professionele partners. Wij verzorgen voor u de asbestinventarisatie (inclusief een inventarisatierapport, wat nodig is voor het doen van een sloopmelding bij de gemeente), de sanering zelf en het veilig afvoeren van de asbest. Hierna zorgen wij ervoor dat uw dak weer snel en vakkundig wordt dichtgelegd en afgewerkt.

partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak-, wand- en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwichpanelen en golfplaten. Onze vakmensen zorgen voor een strak eindresultaat, daar kunt u van op aan.

Meer informatie voor aannemers >

 

 

Enkele redenen om te kiezen voor een renovatie van uw bedrijfspand

Strakke uitstraling

Uw hal, loods of bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf.

Kosten besparen

Door slim te renoveren kunt u een duurzaam of energieneutraal pand realiseren.

Duurzame investering

Een renovatie verhoogt de marktwaarde van uw pand of hal aanzienlijk.