Klaar voor de toekomst met dakrenovatie

Is het dak van uw stal, schuur of loods slecht of verouderd?
Of wilt u af van uw asbest? Een dakrenovatie is een duurzame investering.
Met een nieuw dak ziet uw pand er verzorgd uit en kan het weer jarenlang mee.

Indien gewenst, geeft het vervangen van een dak mogelijkheden voor betere isolatie,
temperatuurregeling, ventilatie en lichtinval. Gaat u voor golfplaten of panelen?
Wellicht ook voor zonnepanelen?

Wij adviseren u graag hoe u het maximale kunt halen uit uw investering.
Agrarische dakrenovaties zijn al jarenlang onze specialiteit, zowel voor grote als kleine projecten.

Middendorp Montage kan u ook helpen met het bouwen van agrarische nieuwbouw. Op deze pagina leest u meer over agrarische renovaties.
 

 

dakrenovatie

Wat zijn de voordelen van dakrenovatie?

Dakrenovaties zijn al jarenlang een specialiteit van Middendorp Montage. Voor zowel grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht. Soms zijn er dringende redenen om uw dak te laten revoveren, bijvoorbeeld slijtage, veroudering of asbestsanering. Daarnaast biedt dakrenovatie veel voordelen, zoals:

  • Verbetering en vernieuwing van de uitstraling van uw gebouw
  • Verbetering van het stalklimaat
  • Kostenbesparingen en waardevermeerdering, bijvoorbeeld door te kiezen voor duurzame oplossingen

Kortom, er zijn veel goede redenen om te kiezen voor renovatie van uw dak. We lichten de voordelen van dakrenovatie en onze werkwijze hieronder uitgebreider toe.

strakke uitstraling door dakrenovatie

Strakke uitstraling na dakrenovatie

Een dakrenovatie komt de uitstraling van uw stal, loods of schuur vrijwel altijd ten goede. Een dak renoveren biedt veel mogelijkheden tot vernieuwing en verfraaiing. U kunt ervoor kiezen om in de oorspronkelijke bouwstijl van uw stal, loods of schuur te blijven, maar u kunt ook voor iets geheel anders kiezen.

Welke keuzes u ook maakt, van vernieuwing knapt een stal, loods of schuur meestal aanzienlijk op. De eerste indruk van uw bedrijf op voorbijgangers, klanten en bezoekers verbetert en daarnaast stijgen gebouwen door vernieuwing vaak in waarde.

Dak renoveren voor uw vee

Beter stalklimaat

Dakrenovatie biedt veel mogelijkheden tot verbetering van het stal-klimaat. Door goede isolatie en verbetering van de lichtval is het bijvoorbeeld mogelijk het klimaat in de stal aanzienlijk te verbeteren.

Een investering in een beter stal-klimaat levert niet alleen een prettigere werkomgeving op voor mens en dier, maar verdient zich ook al snel terug. Verbetering van de lichtinval kan bijvoorbeeld bijdragen aan stijging van de productie. Daarbij heeft u lagere energiekosten, door meer natuurlijk daglicht. Lichtinval is vaak uitstekend te combineren met ventilatie.

Wij kunnen uiteenlopende ventilatieoplossingen voor u realiseren. Door ventilatie blijft de lucht in uw stal, loods of schuur frisser en droger en dat beperkt onder andere bacteriegroei.

Strakke uitstraling

Een nieuw staldak komt de uitstraling van uw stal ten goede. 

Beter stalklimaat

Door goede isolatie en lichtval.

Duurzaam

Met een staldak bespaart u energie. Uw dak renoveren is een duurzame oplossing!

 

Duurzame oplossingen dak renoveren

Het renoveren van daken biedt een mooie gelegenheid om te kijken naar duurzame oplossingen. Verbetering van isolatie, temperatuurregeling, ventilatie, lichtinval en zonnepanelen kunnen we allemaal meenemen in uw dakrenovatieproject.

Bij duurzame oplossingen gaan milieuvriendelijkheid en dierenwelzijn vaak prima samen met efficiëntie en kostenbesparingen. Zo dragen ventilatie en lichtinval bij aan meer productiviteit en draagt isolatie bij aan een lagere energierekening.
 

Totaalpakket dakrenovatie en zonnepanelen

Op steeds meer schuren, loodsen en stallen zie je tegenwoordig zonnepanelen. Dakrenovatie biedt een mooie gelegenheid om zonnepanelen te plaatsen. Een gerenoveerd dak met zonnepanelen is een mooie duurzame investering voor de toekomst. Middendorp Montage biedt voor de combinatie van renovatie en installatie van zonnepanelen een totaalpakket aan.

Voor de installatie van zonnepanelen werken we samen met vaste partners. Door onze kennis en kunde te combineren komen wij tot een uitstekend eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z goed geregeld wordt. U bespaart er ook nog eens kosten mee.  Door onze korte lijnen kunt u erop vertrouwen dat u altijd weet waar u aan toe bent.

In de agrarische sector stelt men vaak hogere eisen aan zonnepanelen dan gemiddeld. De panelen moeten namelijk bestand zijn tegen invloeden van onder andere stof, zand en vocht. Wij werken dan ook samen met partners die veel ervaring hebben in de agrarische sector. De zonnepanelen waar zij mee werken zijn van hoge kwaliteit met solide garanties.

Hoe gaat een dakrenovatie in zijn werk?

Dakrenovatie van stallen, schuren en loodsen is een van onze specialisaties. We pakken het gedegen en stap voor stap aan. Na uw aanvraag komen wij bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. We spreken met u door wat uw wensen zijn, de mogelijkheden en uitdagingen.

Bij dakrenovatie valt er heel wat te kiezen. Welke materiaal gebruiken we, wat wordt de afwerking, komen er in het dak oplossingen voor lichtinval, isolatie of ventilatie en nog veel meer. Daarbij kunnen wij u dankzij onze kennis en ervaring altijd helpen met adviezen op maat.

Nadat alle veiligheidsmaatregelen en andere voorbereidingen zijn getroffen, gaan onze medewerkers aan de slag. Al het benodigde materieel hebben wij in eigen beheer, zodat wij efficiënt, vakkundig en snel onze werkzaamheden kunnen verrichten. Ons uitgangspunt is altijd dat uw werk zoveel mogelijk door moet kunnen gaan en dat uw gewassen of vee zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de dakrenovatie.

undefined

Middendorp Montage: renovatie specialist in heel Nederland

Door onze centrale ligging in Kootwijkerbroek (Gelderland) en subvestiging in Drachten (Friesland) is afstand geen probleem. Wij werken zo vakkundig en efficiënt mogelijk. Het werk op de boederij moet zo veel mogelijk door kunnen gaan. 

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij onder andere a-merk sandwich panelen, golfplaten, stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

Opdrachtgevers aan het woord

"

Renovatie manege

"Uitstekend werk verricht. Goede kwaliteit, super snelle service en prima prijs. Zo zie ik ze graag: goed waar het moet en makkelijk waar het kan!"

Nicole Banens

"

Vervangen asbest daken

"Ik heb geen moment spijt gehad van de samenwerking met Van Middendorp. Qua prijs zijn ze zeker niet de duurste en het werk werd heel vlot afgehandeld. Het zijn echt harde werkers, daar hou ik wel van." Lees meer.

Toon Kuipers
 

"

Zonnepanelen voor asbest

"Ik vond het niet langer verantwoord om dat asbest te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?" Lees meer.

Harry Havenkorte

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord