Welkom bij Middendorp Montage

Met meer dan twintig jaar ervaring is Middendorp Montage uw specialist in dak -en gevelsystemen. Door heel Nederland realiseren wij grote en kleine dakrenovaties en nieuwbouwprojecten in zowel de agrarische -als utiliteitsector. Van koeienstal of bedrijfshal tot manege en opslagloods. Met hoogwaardige materialen en een efficiënte aanpak maken we ‘elk dak weer strak’.

Heeft u renovatieplannen of gaat u nieuw bouwen? Wij denken graag met u mee over de beste dak -en/of wandoplossing voor uw persoonlijke situatie. Als totaalleverancier verzorgen wij naast de montage ook de levering van de producten. Dat begint natuurlijk met een goed advies. Wij inventariseren uw wensen, bekijken de tekeningen en onderzoeken voor elke situatie de verschillende mogelijkheden. Veel advies is product gerelateerd. Wij delen graag onze kennis over het gebruik en de toepassing van onder andere geïsoleerde dakplaten, sandwichpanelen, golfplaten, zetwerk en ventilatie -en daglichtoplossingen.

Ons team van ruim 50 gedreven specialisten staat graag voor u klaar vanuit onze centrale vestiging in Kootwijkerbroek (Gelderland) en onze subvestigingen in Drachten en Kruiningen. We hebben de beschikking over machines uit ons eigen machinepark en verrichten alle werkzaamheden in eigen beheer. Dit zorgt voor korte lijnen en een vlotte afhandeling; vaak lukt het binnen enkele dagen uw pand van een geheel nieuw dak te voorzien. 


Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze bedrijfsvideo.