Mooie referentie van koeienboer uit Halle

Bij deze koeienboer in Halle mochten we in juni 2022 renoveren. totaal is er 1800 m2 ecopaneel en 630 m2 golfplaten gemonteerd. Onderstaande referentie ontvingen onlangs we van de heren Wolsink. Hartelijk dank hiervoor! 

''In maart werd gekeken om daken te voorzien van zonnepanelen voor eigen energie voorziening. Na overleg werd besloten voor Middendorp Montage, omdat deze een breed pakket kunnen verzorgen.

Eerst waren het twee stallen, maar na overleg met de binnendienst medewerker en werden de vier stallen welke nog met asbest waren bedekt gekozen om alle daken asbestvrij te maken.

Middendorp werd geïnformeerd wat onze wensen waren, samen werd met hen een plan van aanpak gemaakt, drie stallen met sandwichpanelen, een stal met asbestvrije platen. In een van de stallen moesten we ’s morgens en ’s avonds weer melken. De planning van Middendorp Montage werd hiervan op de hoogte gebracht. De planning maakte een plan waarbij we in drie dagen asbest eraf en dak weer dicht hadden. Na een week waren de nok en de windveren geïnstalleerd. Middendorp had alles tot in de puntjes geregeld waardoor we onze gewone bedrijfsactiviteiten konden voortzetten en waarbij de communicatie goed verliep. Samenwerken en goede coördinatie met verschillende partijen is de sterke kracht van hen met gevolg dat ze goed werk geleverd hebben in een kort tijdspad.''