Tevreden klant aan het woord

''Prettig dat je binnen 24 uur weer een dak boven je hoofd hebt"


Deze week werd er in een landelijke uitgave een mooi artikel gepubliceerd over een tevreden klant van Middendorp Montage. ''Professioneel en snel''. Zo noemt Rens Kooijman de renovatie van het dak van zijn werktuigenloods en jongveestal door Middendorp Montage. De melkveehouder verving begin dit jaar het asbestdak van de kapschuur door golfplaten en liet zonnepanelen op het nieuwe dak plaatsen. Daarmee is het melkveebedrijf energieneutraal.

De melkveehouder uit Schellinkhout (NH) liep al enkele jaren met de plannen rond om het dak van de kapschuur te renoveren en er zonnepanelen op te leggen. Tijdens de Landbouwvakbeurs, vorig jaar augustus in Middenbeemster, raakte hij in gesprek met Dennis Blankespoor van Middendorp Montage, specialist in dak- en gevelsystemen in de agrarische- en utiliteitsbouw. Kooijman is zeer content over de werkwijze van Middendorp.

‘Dennis dacht goed met ons mee en heeft ons goed geadviseerd bij dit renovatieproject. Een paar maanden na goedkeuring van de offerte kon Middendorp al met de klus beginnen. Het bedrijf werkt professioneel en snel; de medewerkers zijn harde werkers met een gezonde mentaliteit. Je hebt met echte specialisten te maken.’

De renovatie van het dak vond in twee dagen plaats, in de tweede helft van januari. De eerste dag stond geheel in het teken van de asbestsanering, de tweede dag ging het nieuwe dak erop. Volgens Kooijman waren beide projecten goed op elkaar afgestemd.

  • Heeft u ook renovatieplannen? wij ontzorgen u graag in het gehele proces van A tot Z. Direct een richtprijs opvragen? U kunt hier binnen 2 minuten een offerte opvragen
  • Of kom direct in contact met één van onze verkopers direct contact
  • Lees het hele artikel over Rens Kooijman via deze link. NieuweOogst/tevredenklant