De beste dak oplossing voor u.

Heeft u een verouderd, beschadigd of slecht dak? Bij golfplaten ouder dan 20 / 30 jaar begint vaak de slijtage wel toe te nemen. Wellicht kiest u voor een nieuw dak in combinatie met zonnepanelen. Weet u al wat u wilt, of zit u nog verlegen om advies voor welke beplating u kiest, ook afhankelijk van de kosten?

Wij nemen u graag aan de hand en helpen u om te komen tot de beste dak oplossing voor uw situatie.

Zo komen wij samen met u tot de beste oplossing voor uw dak.

Henk van Middendorp

Stap 1: Advies op maat

We denken graag mee wat in uw situatie de beste dak oplossing is. Het betreft altijd maatwerk. De offerte is compleet, zonder verrassingen achteraf. Door onze centrale ligging in Kootwijkerbroek (Gelderland) en subvestiging in Drachten (Friesland) is afstand geen probleem en kunnen onze medewerkers u voorzien van een persoonlijk advies op maat.

stal met nieuw dak en zonnepanelen

Stap 2: Werkvoorbereiding

Dit houden we voor u zo eenvoudig mogelijk. Het dak wordt bij u ingemeten door onze werkvoorbereider. De bereikbaarheid rondom stal wordt vooraf doorgesproken. Veiligheid is belangrijk, we houden altijd de normen in acht rondom werken op hoogte. Op hoogtes vanaf 2,5 meter (muurplaathoogte) is randbeveiliging verplicht.

Uitvoering asbest verwijdering

Stap 3: Uitvoering

Wij beschikken over eigen materieel. Daardoor is vakkundige montage en afwerking mogelijk, zodat vee of gewas zo min mogelijk hinder ondervindt. Wij werken zo efficiënt mogelijk, het werk op de boerderij moet gewoon door kunnen gaan.

Zonnepanelen op uw nieuwe dak?

Zonnepanelen worden veelal toegepast op panelen. Het kan wel op golfplaten, maar de montagekosten zijn echter wel hoger. Wij leveren en monteren zelf geen zonnepanelen, maar werken hiervoor samen met diverse ervaren partners. 

Er is mogelijkheid tot energieinvesteringsaftrek (EIA) Tevens wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de SDE+ subsidie die ook in 2020 weer gestimuleerd wordt. De SDE+ subsidie is zeer aantrekkelijk, het wordt regelmatig toegepast om ook de kosten voor het hele nieuwe dak te bekostigen!

Handige links voor als u overweegt om zonnepanelen op uw dak te leggen:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord