Puzzel mee en WIN!

Heeft u plannen om een dak te renoveren?  Dan hebben wij deze herfst een mooie actie voor u! U maakt namelijk kans op €5.000 korting op uw dakrenovatie! Lees snel verder om te zien wat u hiervoor moet doen.

Puzzel en WIN!

Dit najaar geven wij €5.000 korting weg op een nieuw dak. Iedereen kan meespelen! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een woordzoeker oplossen. De woordzoeker kunt u hier eenvoudig downloaden.

Zodra u de puzzel hebt opgelost, kunt u via deze pagina uw oplossing insturen. Wacht niet te lang, want deze actie loopt tot en met zaterdag 11 november. In de maand november maken wij de winnaar bekend. De korting is te besteden in 2023 of 2024.  

Uw partner voor dak- en gevelrenovatie

Een nieuw dak is een duurzame investering. Met een nieuw dak ziet uw pand er verzorgd uit en kan het weer jaren mee. Bovendien biedt een renovatie volop mogelijkheden voor verduurzaming van uw pand.

Het renoveren van uw dak is een grote investering, waar u natuurlijk een optimaal resultaat uit wilt halen. Onze vakmensen begrijpen dat. We denken graat met u mee over de mogelijkheden en kunnen u ontzorgen van A tot Z. We hebben jarenlange ervaring en voeren dakrenovaties snel, zorgvuldig en efficiënt uit.