Uw partner voor levering en montage van dak- en wandbeplating.

Bent u van plan uw huidige stal(len), schuur of loods te laten renoveren? Of bouwt u een geheel nieuwe stal? Wij zijn u graag van dienst! 
Middendorp Montage is al jarenlang de specialist in dak- en wandbeplating en dakrenovaties (incl. asbestinventarisatie en verwijdering) voor de agrarische sector. 
We denken graag mee, ongeacht het feit of u aannemer bent of dat u als agrariër de nieuwbouw of renovatie van uw stal(len) in eigen beheer uit voert.
 
 
 

Bekijk onze projecten

  • Alles
  • Utiliteit
  • Agrarisch

In 3 stappen naar nieuwe dak- en wandbeplating voor uw stal.

Opdrachtgevers aan het woord

"

Renovatie manege

"Uitstekend werk verricht. Goede kwaliteit, super snelle service en prima prijs.

Zo zie ik ze graag: goed waar het moet en makkelijk waar het kan!"

Nicole Banens

"

Vervangen asbest daken

"Ik heb geen moment spijt gehad van de samenwerking met Van Middendorp. Qua prijs zijn ze zeker niet de duurste en het werk werd heel vlot afgehandeld. Het zijn echt harde werkers, daar hou ik wel van." Lees meer.

Toon Kuipers
 

"

Zonnepanelen voor asbest!

"Ik vond het niet langer verantwoord om dat asbest te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?" Lees meer.

Harry Havenkorte

Partner voor aannemers

Partner voor aannemers

Bent u aannemer en op zoek naar een partner in dak, wand en gevelbeplating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In opdracht van aannemers leveren en monteren wij o.a. a-merk sandwich panelen, golfplaten stalventilatie en daglicht oplossingen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. 

Meer informatie voor aannemers!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord