Video-opnames in Brabant

Afgelopen vrijdag waren wij te gast bij een melkveebedrijf in Noord-Brabant. Op deze locatie hebben we videobeelden mogen maken van het bedrijf en de werkzaamheden. Met deze video willen wij onze klanten en hun bedrijven in beeld brengen. Jaarlijks mogen wij honderden daken opleveren, waarvan velen bij agrarische ondernemingen. Maar wat zijn dit nou eigenlijk voor een bedrijven? En wie zijn de boeren achter het bedrijf? Deze video zal dat in beeld brengen en geeft een goede indruk van het familiebedrijf en het werk op de boerderij.  

De opnames verliepen geslaagd. Het opkomende zonnetje achter de hefstkleurige bomen, welke de boerderij in een gouden gloed zette, hielp daarbij zeker mee. Dankzij een drone konden we mooie beelden maken vanuit de lucht en werd de omvang van het bedrijf goed zichtbaar. Ook de dagelijkse werkzaamheden zoals het voeren, melken met de melkrobots en controleren van de koeien werden vastgelegd. 

Al met een al een geslaagde dag. De beelden worden momenteel allemaal geslecteeerd en gemonteerd tot een mooie video. Het resultaat volgt zeer binnenkort. 

Geschreven door Fleur de Roij op