Waterschade daken Limburg

Qua regenval heeft het zuiden van Limburg vannacht even adem kunnen halen, maar de wateroverlast duurt voort. Het afvoeren van alle regen die is gevallen, vormt een groot probleem. Ook is er veel schade aan huizen, schuren en andere panden.

Een daklekkage kan u behoorlijk wat problemen opleveren. Zo kan er vocht door uw hele woning, loods of schuur ontstaan, wat tot veel schade kan leiden. Een daklekkage moet dan ook snel worden opgelost. Hiervoor kunt u de hulp inroepen van Middendorp Montage. Wij repareren de lekkage voordat het nog meer schade aanbrengt.

Opsporen daklekkage

Voordat we kunnen starten met het repareren moeten we de oorzaak van de lekkage zien te vinden. Dit kunnen kapotte dakpannen, golfplaten of panelen zijn of verstoppingen in uw dakgoot. Hierdoor kan het water door uw dak naar binnen dringen en ontstaat er waterschade aan de binnenkant van het pand. Het opsporen is het belangrijkste bij een daklekkage, zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Daklekkage repareren

Als we de oorzaak van de daklekkage hebben gevonden, kunnen we beginnen met het repareren van uw dak. We kunnen dakpannen, panelen of golfplaten vervangen. Zo herstellen we uw dak en lossen we de daklekkage voor u op. 

Verzekering 

In Limburg wordt nu gesproken van waterschade door extreme regenval. "We spreken van extreem weer als er 40 millimeter valt in 24 uur. Dat is in de regel bij verzekeraars gedekt", vertelt Barbara van der Drest van Verbond van Verzekeraars aan Eenvandaag. "Schade aan en in je huis kun je dan verhalen op je inboedelverzekering."

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw dak