paardenstal renoveren

Stal renoveren of nieuw bouwen?

Heeft u renovatieplannen of gaat u nieuw bouwen? Als totaalleverancier op het gebied van dak- en wandbeplating en gevelsystemen verzorgen wij naast de montage tevens de levering van de producten. En dat begint natuurlijk met een goed advies. Wij inventarisen uw wensen, bekijken de situatie, maken tekeningen en geven u op basis daarvan een goed advies. Veel advies is product gerelateerd. We geven u graag meer informatie over onder andere de toepassing van geïsoleerde dakplaten, sandwichpanelen, golfplaten, zetwerk, ventilatie- en daglicht oplossingen. 

 


Een nieuw dak in 3 stappen

 

 

Nieuw licht in paardenstal

Licht in de stal

Zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende mogelijkheden om licht in de stal naar binnen te brengen. Bij vezelcement golfplaten zijn driewandige polycarbonaat lichtplaten een veel toegepaste oplossing. Bij een sandwichpanelen dak kan er gebruik worden gemaakt van lichtcasettes of polycarbonaat lichtplaten. Die laatse hebben een dikte van 4mm en zijn voordeliger dan de lichtcassettes, maar de isolatiewaarden zijn minder. Daarnaast biedt een aluminium nok systeem, voorzien van 12 mm vlakke polycarbonaat platen, goede mogelijkheden om licht vanuit de nok in de stal te brengen. Deze oplossing biedt ook goede opties om de ventilatie te verbeteren. 

Opdrachtgevers aan het woord

"

Zonnepanelen voor asbest

"Ik vond het niet langer verantwoord om dat asbest te laten zitten. De oudste loodsen dateren uit de jaren zestig, dan bestaat het risico dat asbestvezels loslaten. En wat gebeurt er bij een brand?" Lees meer.

Harry Havenkorte

"

Blij met lichte en geïsoleerde rijhal

''De nieuwe sandwichpanelen op de rijhal zijn aan de onderkant helemaal wit en dit levert naast de lichtstraat over de hele lengte van de nok, 50 m, heel veel licht in de rijhal op. De renovatiewerkzaamheden moesten om de activiteiten op ons bedrijf heen worden gepland. Dat is prima gelukt, er werd goed rekening gehouden met onze wensen en de verbouwing heeft gefaseerd plaatsgevonden, zodat wij en de mensen die op het dak werkten weinig last hadden van elkaar.''

Cees Verburg, Stal Stridam 

"

Totaal ontzorgd

'Middendorp Montage heeft ons heel goed geholpen en echt ontzorgd door onder meer de papierwinkel rond de asbestverwijdering te regelen. Tevens hebben ze een strak plan gemaakt en dit in twee dagen tijd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Het enige wat wij hoefden te doen, was het verplaatsen van de 50 paarden'

Conny Agterberg, De Utreschtse Manege 

Offerte aanvragen? Vul in twee minuten onderstaand formulier in

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord